GRATIS LEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR VÄRDA MINST 84 €

0

Your Cart is Empty

Leveransvillkor

Leveransvillkor

Vi levererar endast till Finland. Vår normala leveranstid är sju vardagar. Du får en bekräftelse från det att vi mottagit beställningen och en då produkten lämnarvårt lager till den e-postadress du angivit.

Avgift för små leveranser

Gratis leverans för beställningar över 84€. På en beställning under 84 € erläggs en leveransavgift på 8,50euro/beställning. Produkterna innehåller mervärdeskatt på 14%. Pastillfördelarens pris innehåller mervärdeskatt på 24%. Våra produkter har en 14 dagars bytes- och returrätt. Rätten gäller oöppnade förpackningar.

Betalningsalternativ

Skolor, daghem och företag kan betala med Visa-eller Mastercard-kreditkort eller få en faktura på sina köp. Faktura betalning kräver registrering. Privatpersoner kan betala sina köp med Visa- eller Mastercard-kredikort eller som nätbanksbetalning. Kortbetalningen på vår nätbutik sker tryggt via Kreditandelslagens SSL-skyddadebetalningsblankett. Vi har inte åtkomst till kortuppgifterna och betalkortets uppgifter lagras inte i våra system. Vår nätbutik använder de internationella verifieringstjänsterna, som med vilka betalkorts innehavarens identitet kan bekräftas. Betalningar i vår nätbutik kan göras med Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kort.

Betalningsleverantör

Som betalningstjänstleverantör fungerar Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj syns som betalningens mottagare på kontoutdraget eller på fakturan och förmedlar betalningen till säljaren. Paytrail Oyj har en betalningsinstitut auktorisering. Vid eventuella reklamationer ber vi er att i första hand kontaka produktleverantörer.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Nätbank

Betalningstjänsten för nätbetalningen genomförs av Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. För användaren fungerar servicen precis som en normal nätbetalning.