GRATIS LEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR VÄRDA MINST 84 €

0

Your Cart is Empty

Anvisning för beställning

1. Val av produkt

Beställ produkterna genom att lägga till dem i köpkorgen. Ifall du beställer produkter för minst 84 € är leveransen utan avgift. Du hittar mera information om produkterna ifall du trycker på produktbilden. Produkterna kan också beställas genom vår avgiftsfria kundservicenummer 0800-153231. Vår kundservice är öppen vardagar mellan kl 9-15. Vi ger gärna mer information åt kommuner för gemensamma inköp av xylitolpastiller. Offerterbjudanden kan ni skicka till e-postadressen nicolas.degerholm@cloetta.fi. Vi hjälper gärna med alla xylitolrelaterade frågor, kontakta oss på 050 572 1471.

2. Köpkorgen

Välj den produkt du vill ha genom att trycka på "Lägg i köpkorgen" -knappen. Valitse haluamasi tuote painamalla tuotteen kohdalla olevaa "Lisää ostoskoriin" -painiketta. Produkterna du har i köpkorgen och totala summan för dem ser du i högra hörnet. Möjliga rabatter uppdateras i köpkorgen direkt. Ifall du uppfyller förutsättningarna för en gratis pastillfördelare skall du lägga till den i köpkorgen, priset på den nollas automatiskt. Du kan även ändra på mängden produkter i köpkorgen. När köpkorgen är färdig kan du beställa produkterna genom att trycka på "kassa" -knappen.

3. Registrering

Då du registrerar dig som kund till Ksylitolikauppa, så får du information om erbjudanden och nyheter direkt till din e-post. I samband med registreringen får du ett användarnamn och lösenord. Användarnamnet är det samma som e-postadressen du uppgivit. Lösenordet får du själv bestämma. Registrering är en förutsättning för att som skola, daghem eller företag få betala beställningen på faktura.

4. Leveransvillkor

Vi levererar endast till Finland. Vi levererar beställningarna i den ordning som de kommer. Leveranstid är 7 dagar. Du får en bekräftelse per e-post då vi mottagit beställningen och en då vi skickat den från vårt lager till e-postadressen du angivit.

5. Småleveranstillägg

Gratis leverans för beställningar över 84 €. På en beställning under 84 € erläggs en leveransavgift på 8,50euro/beställning. Produkterna innehåller mervärdeskatt på 14%. Pastillfördelarens pris innehåller mervärdeskatt på 24%. Våra produkter har 14 dagars bytes- och returrätt. Rätten gäller oöppnade förpackningar.

6. Betalningsalternativ

Skolor, daghem och företag kan betala med Visa-eller Mastercard-kreditkort eller få en räkning på sina uppköp. Betalning på faktura förutsätter registrering. Privatpersoner kan betala sina köp via nätet med Visa- eller Mastercard-kredikort eller som nätbanksbetalning. Kortbetalningen på vår nätbutik sker tryggt via Kreditandelslagens SSL-skyddadebetalningsblankett. Vi har inte åtkomst till kortuppgifterna och betalkortets uppgifter lagras inte i våra system. Vår nätbutik använder de internationella verifieringstjänsterna, som med vilka betalkorts innehavarens identitet kan bekräftas. Betalningar i vår nätbutik kan göras med Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kort.

Betalningsleverantör

Som betalningstjänstleverantör fungerar Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj syns som betalningens mottagare på kontoutdraget eller på fakturan och förmedlar betalningen till säljaren. Paytrail Oyj har en betalningsinstitut auktorisering. Vid eventuella reklamationer ber vi er att i första hand kontakta med produktleverantör.en

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

7. Leverans

Skolor, daghems och företags beställningar levereras alltid direkt till avsedd adress. Kom ihåg att ange dörrkod, speciella öppetider eller motsvarande information som kan vara behjälplig vid leverans. Privatpersoners beställningar levereras alltid till postens närmaste serviceplats.