ILMAINEN TOIMITUS TILAUKSIIN JOTKA OVAT VÄHINTÄÄN 84€ ARVOISIA!

0

Your Cart is Empty

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitamme vain Suomeen. Toimitusaika on 7 arkipäivää. Saat tilauksen vastaanottamisesta ja sen lähtemisestä varastolta vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Pientoimituslisä

Tilaukset jotka ovat arvoltaan vähintään 84€ toimitetaan ilman toimituskuluja.Alle 84€ tilauksiin lisätään 8,50€ pientoimituslisä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 14 %. Annostelijan hinta sisältää arvonlisäveroa 24 %. Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee avaamattomia tuotepakkauksia.

Maksutavat

Koulut, päiväkodit ja yritykset voivat maksaa Visa- tai Mastercard-luottokortilla tai saada laskun ostoksistaan. Laskulla maksaminen edellyttää rekisteröitymistä. Yksityishenkilöt voivat maksaa tilauksensa verkkomaksuna Visa- tai Mastercard-luottokortilla tai verkkopankki-painikkeiden kautta. Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.